loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Geholpen door liefhebbers

Een werkplaats afspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons. Bij Kardol 4WD koesteren we jouw American Pick-Up of 4WD passie, en dat merk je in de toegewijde zorg en advies die we jouw bieden. 

Content Image 2

Werkplaats afspraak inplannen

Bij Kardol 4WD begrijpen we hoe belangrijk jouw American Pick-Up of 4WD voor je is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om eenvoudig en snel een werkplaatsafspraak in te plannen. Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties of een grondige controle voor jouw American Pick-Up of 4WD, onze ervaren technici staan klaar om je voertuig in topconditie te houden.

Met geavanceerde apparatuur en uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat jouw American Pick-Up of 4WD de beste zorg krijgt. Geniet van gemoedsrust terwijl wij voor je auto zorgen. Plan vandaag nog je afspraak in en ervaar de professionele service van Kardol 4WD. Je avontuur wacht, en wij zorgen dat je er klaar voor bent!

Openingstijden

Ma t/m Vr. van 8:30 tot 17:00
Za. van 10:00 tot 14:00

Buiten onze openingstijden werken wij ook op afspraak.

Overige werkplaats services

Sub Page Slider Image

Werkplaats afspraak inplannenPlan eenvoudig online een werkplaats verzoek
in bij Kardol 4WD in Culemborg.

Lees meer
Sub Page Slider Image

Onderhoud


Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Kardol 4WD kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Lees meer
Sub Page Slider Image

Storingsdiagnose


Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

Lees meer
Sub Page Slider Image

Bandenservice


Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven.

Lees meer
Sub Page Slider Image

Schadeherstel


Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Kardol 4WD in Culemborg. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen.

Lees meer
Sub Page Slider Image

Remmenservice


Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang.

Lees meer
back.svg
next.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website